Om årets partners

Partners 2017

 

arcticpaper180

Papperskoncern med nordiska anor och en stor passion för tillverkningen av högkvalitativt grafiskt finpapper. Papperskvaliteterna är idealiska för olika användningsområden såsom bokproduktion, reklam, företagsprofil och andra kvalitetsprodukter. Arctic Paper äger stor kunskap om papper som inspirerar till nya och bättre affärsmöjligheter för kunderna.
http://www.arcticpaper.com/sv/Arctic-Paper/

 

gd180ny

Global Directions är ett nätverk av kommunikationsexperter, verksamma i företag som gör affärer internationellt.

Vi hjälper med diverse språktjänster, men vår kärnprodukt är kulturell kommunikation: nationell kultur, affärskultur, kommunikationskultur.

”Language fluency does not mean cultural fluency”:  Även om ni använder rätt språk, så betyder det inte att budskapet läses och förstås på det sätt ni ämnat – på grund av kulturella skillnader.

Att förstå och anpassa sig till olika kulturskillnader kan till och med vara viktigare än språket.

Kommunicera, informera och övertyga mer effektivt.
http://www.global-directions.se/

 

grafkom_logo150

GrafKom är ett medlemsnätverk för alla i näringskedjan kring grafisk kommunikation. Vårt mål är att hjälpa branschen att utnyttja den fulla potentialen i digitaliseringen och globaliseringen! GrafKom genomför regelbundet aktiviteter, nätverksträffar, utbildningar, med bland annat vårt flaggskeps-event GrafKom I/O som arrangeras två gånger per år.  GrafKom står för relationer, kunskap och inspiration. Intresserad? Kontakta oss: ulf@mcro.se! Välkommen som medlem!
http://www.grafkom.se/

 

trydellslog-mfj180

Varje dag ser vi titel efter titel framställas och sedan lämna Trydells fint förpackad.

Det jämna tempot till tonerna från pressarna och basen från binderiet är skön musik.

Den ena titeln är inte den andra lik! Vi har full kontroll!

Det ligger i vårt största intresse att överträffa kundens förväntningar. All vår erfarenhet, förståelse och kunskap går hand i hand med utveckling som ska gynna och göra nytta för dig och din tidskrift.

Trydells tidning håller dig uppdaterad:
http://pp.trydells.se/publication/30475c02//

 

webbplatsen_logo_180

Med en rad olika tjänster inom digital kommunikation och IT, vill vi erbjuda företag allt det de kan tänkas behöva för att sköta en professionell och lönsam kontakt med sina kunder, leverantörer och anställda.

Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför väljer vi noga ut var vi förvarar er data. Vårt motto, som varit detsamma sedan starten 1998, är att alltid hjälpa till när det behövs. Om problem uppstår eller om du vill få hjälp med något eller bara rådfråga oss, finns vi blott ett samtal bort.
http://www.webbplatsen.se/

SV – Partners

PARTNERS:    ArcticPaper180   GD180ny    grafkom_logo150     Trydellslog.mfj180 webbplatsen_logo_180

SV – Sidfot

Publishingpriset, Flygfältsgatan 16 A, 423 37 Torslanda
Telefon 031-50 00 30
Publishingpriset är ett varumärke • Copyright © 1990–2017 Publishingpriset • All rights reserved
Etablerat 1990
kansliet@publishingpriset.org

Producerad med xSentio från WebbPlatsen