27mars700px

Anmäl dig nu

Anmäl dig här till Publishingpriset 2020

 

ANMÄLNINGSAVGIFT  Ordinarie anmälningsavgift är 3.790 kr exklusive moms per tävlingsbidrag. Vid sen anmälan är avgiften högre.

Små företag (max 2 personer) får en reduktion på 1500 kr per tävlingsbidrag under hela anmälningsperioden, dvs fram till 31 maj.


per tävlingsbidrag exklusive moms. Lägre avgift för små företag, se ovan. Avgiften faktureras.

Ont om tid just nu? Fyll i så fall enbart i bidragens namn och kategoritillhörighet samt dina kontaktuppgifter. Saknade uppgifter kommer vi att påminna dig om.

Det går fint att registrera din anmälan även om ditt tävlingsbidrag ännu inte är klart – vi tar emot kompletterande länkar och trycksaker fram till och med den 31 maj.

Använd formuläret nedan för att registrera tävlingsbidrag. Formuläret har plats för upp till nio bidrag. Om du vill tävla med fler än så, fyller du i ytterligare ett formulär.

31 maj är sista dag för anmälan.

FÖR DIG SOM TÄVLAR I PRINT
Skicka 6 exemplar av den tävlande produkten ungefär samtidigt som du registrerar anmälan. Är bidraget en tidning eller tidskrift, så måste de sex exemplaren vara av samma nummer. Om bidraget ännu inte kommit från tryck går det bra att skicka in det senare.
Adress för de sex exemplaren:
Publishingpriset
Anna Axelson
Flygfältsgatan 16 A
423 37 Torslanda

 

SV – Sidfot

Publishingpriset AB, Flygfältsgatan 16 A, 423 37 Torslanda • Telefon 031-50 00 30
Publishingpriset ® är ett registrerat varumärke • Copyright © 1990–2020 • All rights reserved
Etablerat 1990
kansliet@publishingpriset.org

Producerad med xSentio från WebbPlatsen