Extra statyetter/diplom

Statyetter och diplom

2021 introducerade Publishingpriset en statyett i ny kostym. Också tidigare vinnare kan beställa denna statyett. Föregångaren, som var koppargrön, är slut och går inte längre att beställa.

Även diplomen fick ett nytt utseende 2021.

Extra statyetter

Publishingprisets statyett för Guld är 210 millimeter hög och för Grand Prix 260 millimeter. Statyetterna tillverkas i Sverige och materialet är massiv mässing. Formgivare av statyetten är Petter Antonisen.

Såväl 2021 års guldvinnare som tidigare års vinnare kan beställa extra statyetter. En statyett som utvisar Guld kostar 5.750 kr exkl moms, och Grand Prix 7.250 kr exkl moms. Frakt tillkommer. Beställ med formuläret nedan.

Extra diplom

Både nominerade och vinnare från och med 2014 kan beställa extra diplom via formuläret nedan. Om du är osäker på årtal eller annat som ska fyllas i, kontakta Anna Axelson på anna@publishingpriset.org, så plockar hon fram uppgifterna.

Extra diplom kostar 250 kr per styck exklusive moms. I de fall du vill göra en ändring jämfört med den ursprungliga diplomtexten kostar det första exemplaret 690 kr exklusive moms, och följande exemplar 250 kr exklusive moms per styck. Diplomen levereras utan ram. Porto tillkommer. Beställ med formuläret nedan.

Diplom utvisande vinster och nomineringar 2014–2021 tas fram på de historiskt korrekta diplomarken från respektive år. Diplom för tävlingsomgångar från 1990 till och med 2013 har vi tyvärr ingen möjlighet att leverera.

Fel i ditt diplom?

Har vi utifrån lämnade uppgifter gjort något fel i ditt diplom? Mejla i så fall till Anna Axelson, anna@publishingpriset.org, för åtgärd.

Hall of Fame

Diplomen som utvisar inträde i Publishingprisets Hall of Fame trycks och delas ut exklusivt och går inte att efterbeställa.

Beställning av extra statyetter/diplom

  • ange antal (5.750 kr per styck)
  • ange antal (250 kr per styck)
  • ange vad som ska ändras
  • ange antal (690 kr för första, 250 kr per styck för ytterligare ex av samma diplom)